Iron Skyn ensi-ilta lähenee! Ennen kuin kuunatsit käynnistävät maailmanvalloitusoperaationsa, Tero ja Timo lähtevät tiedustelupartion tavoin pienelle road tripille.

Iron Sky on Tour – ennakkonäytöskiertue

13.3.-3.4. pidettävä Iron Sky on Tour -kiertue vie sankarimme road trip -hengessä halki Suomen, esittämässä uunituoreesta spektaakkelista ennakkonäytöksiä 20 kaupungissa. Jokaiseen esitykseen kuuluu leffan lisäksi myös noin 45 minuutin pituinen keskustelutilaisuus, jossa sankarimme vastaavat kysymyksiin itsenäisesti toteutetun elokuvan kehitys- ja tuotantovaiheista.

Esitykset alkavat kello 17-19 välillä, teatterin ohjelmistosta riippuen. 
Finnkinon teattereihin (lukuunottamatta Rovaniemeä) liput toimitetaan postissa. Muiden teattereiden lipuista lähetetään sähköposti jolla liput voi lunastaa teatterista.

Mikäli sinulla on kysyttävää kiertueesta, lähetä Jarmolle sähköpostia osoitteeseen jarmo@ironsky.net.Iron Sky on kansainvälisin voimin toteutettu suomalainen elokuva. Sen päätuottajana toimii Blind Spot Pictures (Suomi) ja osatuottajina 27 Films Production (Saksa) sekä New Holland Pictures (Australia). Elokuvan on ohjannut Timo Vuorensola ja käsikirjoittanut Michael Kalesniko Johanna Sinisalon alkuperäistarinan pohjalta. Elokuvan pääosissa nähdään Christopher Kirby, Julia Dietze, Götz Otto, Peta Sergeant, Udo Kier sekä Stephanie Paul.