Onko kohderyhmäsi tekniikan edelläkävijöihin kuuluvat pop-kulttuuria harrastavat 15-50 -vuotiaat miehet, erityisesti ikähaarukassa 25-40, ja haluat kommunikoida kyseisen ryhmän kanssa vuorovaikutteisesti? Tule tekemään elokuvaa kanssamme!

Iron Sky -elokuvan tekijöillä on kymmenen vuoden kokemus nettiyhteisöjen luomisesta ja ylläpitämisestä edellisen elokuvaprojektinsa Star Wreckin tiimoilla, joka on kerännyt maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoona katsojaa. Myös Iron Skyn teaser tehtiin tiiviissä yhteistyössä faniyhteisön kanssa ja se on tavoittanut yli 3,5 miljoonaa netinkäyttäjää.

Iron Skyn sivusto kerää päivittäin kolme tuhatta vierailijaa, mutta kaikkiaan noin 70 000 ihmistä on viikottain tekemisissä Iron Skyn kanssa sen monipuolisen ja useita eri yhteisöpalveluja kattavan lähestymistavan ansiosta. Yhteydet kohderyhmään ovat sosiaalisessa mediassa merkittävästi suoremmat ja tehokkaammat kuin yksisuuntaisessa viestinnässä. Haasteena onkin välittää viesti kohdeyleisön ja palvelun ehdoilla, mutta vaivannäön palkintona on aktiivinen fani, ei pelkkä passiivinen mainoksen vilkaisija.

Liity jäseneksi ja aloita vuorovaikutteinen dialogi kohderyhmäsi kanssa. Liittymisen jälkeen ideoitte yhdessä Iron Sky yhteisötiimin kanssa teidän brändillenne sopivimman lähestymistavan.

Kysy lisää;

Pekka Ollula
+358 50 565 9683
pekka@blindspot.fi